dimarts, 4 de maig del 2010

El Sr. Puigcarbó té la paraula

Anem al gra. A nosaltres la majoria dels blocs no ens agraden massa. I no serà perquè no n'hi ha a grapats. No, és una qüestió de gust. Així de clar.

Però fa poc vam descobrir un que ens va interessar bastant. Es tracta de kollonades.blogspot.com. Veient el nom ja us imaginareu de què va la cosa. El cas és que allí podreu veure un gran recull de coses realment absurdes. Fins i tot les nostres notícies hi apareixen.

Francesc Puigcarbó és el responsable del bloc i qui escriu la crònica dels nostres titulars, cosa que nosaltres no hem fet mai perquè no som de molt escriure.

Resumint; Passeu-vos per aquest bloc si voleu passar una bona estona amb historietes realment divertides.

Salut i conya, amic Puigcarbó. Amb tots els respectes de l'equip que fem Neandertal Total des de Novelda.

4 comentaris:

 1. El Neander ha après a parlar!


  Aviat descobrirà la roda i després el foc. De moment s'accepta la proposta de bloc. Fa bona pinta.

  ResponElimina
 2. A tot s'aprén. Això sí, a poc a poc. Pensa que tinc uns 30.000 anys i les meves capacitats ja no són les que eren.

  Per cert, un dia parlarem d'aquells blocaires els quals tenen més de 4 o 5 blocs. El cas de Puigcarbó entra en eixa categoria. Ja en parlarem.

  ResponElimina
 3. ho veus com si que sabeu escriure. El que us passa es com lo de la parella de la Guardia Civil, n'hi anaven dos perqué un sabia llegir i l'altre escriure.

  ResponElimina
 4. Poc a poc aprendrem i tot. Pensa que som Neandertals i estem en una fase evolutiva endarrerida 30.000 anys. Sense pressa peró sense pausa.

  ResponElimina