diumenge, 1 de novembre del 2009

Benvinguts al Paleolític

Introducció

Lloc dels fets: Un lloc indeterminat d'Europa, fa 30.000 anys. Època del Paleolític Mitjà. El Neandertal o Homo Neardenthalensis està a punt de desaparèixer. Però tots?. Quasi. Un grup d'ells, en vista del panorama, decideix infiltrar-se en la societat dels Cromagnon, intentant passar inadvertits i arribant així fins a l'època actual. En realitat va ser una hàbil jugada, ja que els Neandertals sempre van ser bastant intel•ligents, intel•ligència heretada segons sembla de l'Homo Antecessor o de l'Homo Heidelbergensis, i fins i tot d'algun Homo Sexual, ves tu a saber. El cas és que, silenciosament, han perdurat en secret fins als nostres dies.


Retorn a les cavernes

Lloc: Novelda, any 2009 de la nostra era. Un grup d'ignorants ciutadans, però ciutadans al cap i a la fi, hem decidit abandonar per complet la civilització. Els nostres motius són del més variat: des d'aquell que no pot pagar la hipoteca a aquell que fuig del Cobrador del Frac o de la TDT de pagament. Tots units per un objectiu comú: anar-nos a viure a les cavernes com Neandertals autèntics sense contacte amb l'anomenat món modern. T'hi apuntes?.
Ah, i tenim himne i tot. És el Back to the Primitive (El retorn a les cavernes) de Soulfly. En fi, sigueu benvinguts, amics troglodites, i comencem.

5 comentaris:

 1. Ei, em dona que sóc el primer en comentar al nou blog!!!
  Moltes felicitats, t'enllaço ara mateix als meus dos blogs: Més humor i a www.planetazapping.com

  Felicitats i sort amb l'aventura.

  Sisco

  ResponElimina
 2. Sisco: Gràcies per tot. Acabes de fer història. Com dius és tota una aventureta però que vistos els bons resultats de l'altre bloc ens la prenem amb molta il·lusió. La veritat és que a nosaltres mateixos ens va sorprendre. En fi, com a seguidor de Noveldaytantos que ets ja saps de quina classe de conya anem. Estem en contacte.

  Albert B i R: Agraïts i esperem continuar amb bon humor. Salutacions desde les cavernes més profundes del Paleolític.

  Tots dos quedeu convidats a ració de mamut i dinosaure. Ja us diré quin dia faig l'àpat.

  ResponElimina
 3. Ja m'he posat el "taparabus" per fer-me troglodita

  ResponElimina
 4. Així m'agrada. Ara lleva't les ulleres de sol, el piercing, el tatuatge i sobretot l'MP3 de l'orella. Osti, tu, que estem en el Paleolític i no en una discoteca.

  ResponElimina